KÖNYVELÉS BUDAPESTEN

Cégek, egyéni vállalkozások, non-pofit szervezetek könyvelése,
bevallás, adóhatósági képviselet, bérszámfejtés.
Gyors, precíz kiszolgálás, rendkívül kedvező árak a XVII. kerületben.

Kérjen ajánlatot

Referenciák


Natural Sound Bt

www.naturalsound.hu

„Néhány hónapja kerültem kapcsolatba Molnárné Orosz Edittel, mikor kényszerűségből könyvelőt kellett váltanom. Az interneten kerestem ki nevét és címét. Számomra fontos volt a közelsége, és miután kis cég vagyunk az ár sem volt mindegy. A személyes találkozáskor rögtön elnyerte bizalmamat. A cég megelőző könyvelését gondosan átvizsgálta, majd javaslatot tett a továbbiakra. A jogszabályokat figyelemmel kíséri, mindig pontosan, időben tájékoztat mindenről. Rugalmas együttműködő partner, száz százalékban megbízható.”
Brindzik József ügyvezető


Kovács András térképész e.v.

www.kovacsterkep.hu
"Megnyugtató érzés, hogy tudom, jó kezekben van az egyéni vállalkozásom könyvelése. Egy másik könyvelőirodával kapcsolatos korábbi tapasztalataim alapján értékelem csak igazán, hogy egy könyvelő alapos, megbízható, rugalmas és nagyon méltányos áron dolgozik. Csak ajánlani tudom Editet, nekem nagyon megérte a könyvelőváltás."


Máté István egyéni vállalkozó

www.autoberles-soforrel.hu
„2010-ben kezdő vállalkozóként kezdtünk el együtt dolgozni és az első pillanatól kezdve teljes körű és pontos felvilágosítást kaptam mindenről, ami a vállalkozáshoz kapcsolódik. A pontosság és a precizitás mindig elsődleges és egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy bármilyen hibába vagy határidő elmulasztásába belecsúsztunk volna. Esetleges kérdéseimre gyorsan reagál és a személyes találkozók tekintetében is rugalmas. Akinek fontos a precizitás, pontosság és a jó munkakapcsolat annak csak ajánlani tudom!”


Golrapid Kft.

„Cégünk nemzetközi szállítmányozással foglalkozik. Ebből adódóan a különböző országok törvényeit figyelemmel kíséri, majd ehhez igazodva számláinkat szakértelemmel és gondosan (nem felületesen) kezeli. Minden határidőt és időpontot pontosan betart.”
Martinkovics István ügyvezető


Papcsik és Társa Kft.

www.fozelekmania.eu
„10 éve üzemeltetek vendéglátóhelyeket, ez idő alatt számos könyvelővel illetve irodával dolgoztam együtt. Sajnos állandó problémát okozott a könyvelőimmel való munka. Most végre számításaimnak megfelelőt találtam, bátran merem ajánlani. Gyors, precíz, és mindenben segítőkész.”
Papcsik László ügyvezető


Orosz Gyula egyéni vállalkozó

„Milyen egy "jó" könyvelő?
Legyen megbízható, hiteles, lehessen számítani rá. Együttérzőnek, de ugyanakkor őszintének kell lennie; olyannak, akivel bármilyen könyvelési probléma megbeszélhető. Fontos, hogy ebben a pörgő világban ismeretei naprakészek legyenek - és fontos, hogy a speciális kérdéseinkre-kéréseinkre is megtalálja a helyes választ.
Amikor Edit lett a könyvelőm, a pénzügyi gondjaim kezelése rendkívül kényelmessé vált. Nemcsak azért, mert Ő rendelkezik a fenti tulajdonságokkal, hanem a közvetlen hozzáállása, a gyors reagálása és pontos válaszai egy csapásra könnyűvé tették a pénzügyek kezelését. Én kérdezek, Ő válaszol - ha nem érek rá, és írok egy e-mailt - Ő arra is válaszol; ha csak üzenek - hát akkor is válaszol; és ha nem kérdezek, pedig kellene - akkor a választ a kérdésem előtt kapom meg.
Így könnyű vállalkozónak lennem”


„Csutkababa” Alapítvány

„Munkájában pontos, rugalmas, napra kész . .. És szereti a kihívásokat!”
Bokáné Balogh Zsuzsa képviselő


Angel Caffé Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

„Nagyon elégedett vagyok Edittel, mert nála érzem, hogy én vagyok az ügyfél és bármilyen problémával, kérdéssel fordulhatok hozzá. Cégem alapításakor Ő volt az EGYETLEN, akinél azt a segítőkészséget kaptam, amit szerettem volna! Cégvezetőként fontos számomra, hogy a folyamatosan változó pénzügyi, számviteli környezetben első kézből kapjam meg azokat az információkat, amelyek befolyásolják üzleti működésünket. Azt hiszem sikere alapja az ügyfélközpontúság és szakértelem, amely legfőbb erénye.”
Mosolygó Imre ügyvezető

 

AgriSearch Kft – kísérleti kutatás, fejlesztés
Angel Caffé Kft – italautomaták üzemeltetése
Golrapid Kft – nemzetközi árufuvarozás
Hobbi-Trading Kft – fuvarozás
Klíma Profession Kft – klímaberendezések telepítése, karbantartása
Lakomecz-Möbel Bt – nyílászárók beépítése, forgalmazása
Natural Sound Bt – hangosítástechnika
Papcsik és T Kft. – éttermi vendéglátás
Senan-Tao Bt – kisállat eledel forgalmazása
Kovács András ev. – térképész
Máté István ev. – szálláshely szolgáltatás, autókölcsönzés
Orosz Gyula ev. – tankönyv író
Sipos Attila ev. – társasház kezelő
Csutkababa Alapítvány

Könyvelés Budapesten
Molnárné Orosz Edit

Cím: 1173 Budapest, 513. utca 49.
Telefon: +3620 288-0180
E-mail:

Térkép, kapcsolat